Kepuasan Pelanggan, Keutamaan Kami
  Call Percuma
 
 
 



Selamat Datang keCALLPERCUMA! Kami menawarkan perkhidmatan panggilan keseluruh dunia. salah satu VOIP yang memberi Panggilan percuma ke telefon bimbit selama 30 hari (Malaysia), panggilan ke talian kediaman hanya 5sen seminit (Malaysia), pangilan percuma 30 hari ke mobile phone dan talian kediaman(Singapore/Brunei/Thailand) dan negara-negara lain yang dilabelkan percuma!!!

Jumlah topup yang ditawarkan oleh pihak kami ( 5euro dan 10euro)
untuk keterangan lanjut..

alasri_86


+20114123540 (egypt)
+60179399379 (malaysia)

alasri_86@yahoo.com
 

click pada gamba untuk mengenali saya
---------------------------------------------

LOWRATEVOIP (Kelebihan : Free 13 jam 33 minit untuk HP )
Harga ?????
Rumah - LE 0.01 / minit
HP - Free 200 minit setiap 7 hari selama 30 hari
Jika lebih 200 minit dalam masa 7 hari atau selepas tamat 30 hari, cas sebanyak LE 0.212 / minit

--------------------------------------------------------


INTERVOIP(kelebihannya: x de tempoh tamat kdt)
Harga : ???
Panggila ke rumah: 0.005 sen sminit
Hset: 0.015 sen sminit

----------------------------------------------------

12VOIP.COM ( Kelebihan : Free 40 jam untuk rumah )
Harga :????????
Rumah - FREE 60 hari, hanya 5 jam seminggu
HP - LE 0.02.2

-------------------------------------------------

VOIPSTUNT (Kelebihan: freeday 60 hari untuk rumah)
Harga ??
HP :0.045

---------------------------------------------------

SMSDISCOUNT (Kelebihan:x de tarikh luput)
Harga; ???
rumah : 0.010
Hset: 0.020






The last comments on this page:
Comment posted by admin, 12/19/2008 at 12:20am (UTC):
awak kata free ye..cuba masuk web voipbuster...klu landline bkna tu sja yg free..bepuluh2 lagi yg free..yg free ke hset apa..cuba ckap..

Comment posted by cavalera, 12/16/2008 at 11:30am (UTC):
voip buster

Comment posted by admin, 12/04/2008 at 10:03pm (UTC):
ni kahs untuk internet sahaja

Comment posted by adnan, 12/04/2008 at 4:43am (UTC):
guna henset e65 boleh ke uply

Comment posted by admin, 12/02/2008 at 12:16am (UTC):
kepada cavalera, voip ni bnyak,bkan satu,klu boleh tlng sebut voip apa yg bagi free kat cavalera tu..sapa x mahu yg free...

Comment posted by cavalera, 11/27/2008 at 6:48pm (UTC):
saya cuma ingin tahu, adakah voip yg saya gunakan sama dgn yg sdr tawarkan? sebabnya, saya sudah gunakan voip lebih dari 2 tahun tampa perlu membuat apa2 bayaran. itu saja pertanyaan saya

Comment posted by hafizuka kaherah, 11/25/2008 at 2:31pm (UTC):
cair taik telinga aku gayut ngan benda nih...berjaya2!!!

Comment posted by ADMIN, 11/20/2008 at 12:53pm (UTC):
kepada cavalera tu..klu ada apa2 msalah..bhubung nga saya terus..klu ada apa2 x puas ati..ok

Comment posted by ADMIN, 11/20/2008 at 10:08am (UTC):
untuk semua talian hset di mesia semua boleh..

Comment posted by cavalera, 11/19/2008 at 6:00pm (UTC):
saya dah guna voip lebih dari 2 tahun dgn tak perlu membuat apa2 bayaran. adakah sama dengan perkhidmatan yg sdr iklankan?
sila jawab dgn ikhlas sebab sebelum nie posting saya tak keluar...

Comment posted by ross, 11/19/2008 at 1:20pm (UTC):
huh..
untuk celcom bleh ker

Comment posted by:11/17/2008 at 6:47pm (UTC)
callpercuma
callpercuma
Offline

ym saya sudah ada,no pon sudah ada,apa2 penjelasan,sila berhubung dgn saya..ok

Comment posted by cavalera, 11/17/2008 at 6:37pm (UTC):
apasal soalan saya tidak dijawab? ada apa2 muslihat ke?

Comment posted by norish, 11/15/2008 at 8:32am (UTC):
cam no nak tepon ni... afraima@yahoo.com

Comment posted by:11/14/2008 at 11:28am (UTC)
callpercuma
callpercuma
Offline

kualiti suara amat memuaskan,ttapi ia brgantung jga pada internet,paling kurang,line 512,suara ok

Comment posted by gadung, 11/14/2008 at 9:57am (UTC):
bagaimana dgn kualiti suaranya?

Comment posted by RiZi BiZ Shop, 11/13/2008 at 11:45am (UTC):
tuan,

saya memang nak cuba ler...

www.rizi-biz.com

Comment posted by:11/11/2008 at 2:53pm (UTC)
callpercuma
callpercuma
Offline

kepada jomang..klu ada apa2 masalah..add ym saya..saya akn terangkan semuannya...

Comment posted by Jomang, 11/11/2008 at 2:15pm (UTC):
Masih dok faham...5euro tu brape ringgit? nok topup macam mano ?? ada jual kat agen mana2 ke ?... bila buat call dispaly private number ye ??

Comment posted by admin ribatlife comunication, 11/11/2008 at 9:26am (UTC):
owh..ni web callfree ye..smoga maju jaya...(LH)

Comment posted by:11/10/2008 at 8:26pm (UTC)
callpercuma
callpercuma
Offline

KLU ADA APA2 MSLAH,HNTA KOMEN K

Comment posted by kri, 11/09/2008 at 9:51pm (UTC):
nonoh pon muroh jugok..ambo guno nonoh nga lowratevoip..kalu nok tepon rumoh guno nonoh, nok tepon hp guno lowrate..ko guano boh

Comment posted by bberi, 11/09/2008 at 4:06pm (UTC):
v kredit ah boh=ym:bird_ry



Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=